Ταινίες-σειρές

Ό,τι καινούριο θα δούμε στο Cinobo από 15 έως 21 Ιανουαρίου

Για ακόμα μια χρονιά επιστρέφει στο Cinobo το ετήσιο ονλάιν ραντεβού γαλλόφωνων ταινιών με το My French Film Festival του 2024 να φέρνει στους συνδρομητές 11 νέες ταινίες μεγάλου μήκους και 15 ταινίες μικρού μήκους, επιλεγμένες από την πρόσφατη γαλλόφωνη παραγωγή.

Σε πανελλήνια πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Cinobo, βλέπουμε το πολιτικό heist movie «Πώς να Ανατινάξεις Έναν Αγωγό» με τη Σάσα Λέιν του «American Honey», μια από τις κορυφαίες ταινίες του πρόσφατου ανεξάρτητου αμερικάνικου σινεμά που προβοκάρει και γεννά συζητήσεις.

Μαζί, έρχεται η «Έρημη Χώρα», εκεί που το «Ρασομόν» συναντά το σινεμά του Μπέλα Ταρ, ενώ συνεχίζονται οι σειρές «Σημείο Βρασμού: Η Σειρά» και το «The Little Drummer Girl» του Παρκ Τσαν-γουκ.

My French Film Festival 2024

Το My French Film Festival, η παγκόσμια γιορτή του γαλλόφωνου σινεμά επιστρέφει για τη 14η διοργάνωσή του και φιλοξενείται στην κινηματογραφική streaming πλατφόρμα Cinobo με ελληνικούς, αγγλικούς και γαλλικούς υπότιτλους. Οι 25 νέες και ακυκλοφόρητες στην Ελλάδα ταινίες Α’ προβολής θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα για διάρκεια ενός μήνα, από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 19 Φεβρουαρίου.

Cinobo Series

Συνεχίζονται

Αυτή την εβδομάδα συνεχίζονται οι σειρές «The Little Drummer Girl» του Παρκ Τσαν-γουκ με τα επεισόδια 5 και 6 και το «Σημείο Βρασμού: Η Σειρά» με το επεισόδιο 2.

Cinobo Exclusives

Πώς Να Ανατινάξετε Έναν Αγωγό (How to Blow Up a Pipeline)

Μια κλιματική ακτιβίστρια που έμεινε πρόσφατα ορφανή μετά από ένα φρικτό κύμα καύσωνα που στοίχισε τη ζωή της μητέρας της, ηγείται μιας ομάδας φίλων, εραστών και αγνώστων, ο καθένας με τη δική του σκληρή ιστορία, σε μια παράτολμη αποστολή να ανατινάξουν έναν αγωγό πετρελαίου στο Δυτικό Τέξας.

Αυτό το ανεξάρτητο αμερικάνικο διαμαντάκι που κέρδισε μια θέση στις λίστες με τις καλύτερες ταινίες του 2022, είναι ένα καταιγιστικό και επίκαιρο θρίλερ, που αποτελεί αφενός μια υψηλού ρίσκου heist movie και αφετέρου μια ιδεολογικά ριζοσπαστική εξερεύνηση της κλιματικής κρίσης.

New in Cinobo

Έρημη Χώρα (Wasteland / Dashte Khamoush)

Σε ένα απομακρυσμένο παραδοσιακό εργοστάσιο οικοδομικών υλικών, ο επιστάτης Λοτφολά αποτελεί για χρόνια τον επιτυχημένο ενδιάμεσο ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του και στους εργάτες, ένα πειθήνιο όργανο έτοιμο να κατευνάσει οποιαδήποτε αντίδραση. Όταν ανακαλύπτει ότι ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου σκοπεύει να το κλείσει και να αφήσει τους εργάτες στο δρόμο, θα αναγκαστεί για πρώτη φορά να πάρει μια διαφορετική θέση για να προστατέψει τη γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος.

Κάπου ανάμεσα στο «Ρασομόν» και στο σινεμά του Μπέλα Ταρ, με φόντο μια σύγχρονη εργασιακή έρημο στο σημερινό Ιράν. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά ντεμπούτα των τελευταίων χρόνων με εκπληκτική ασπρόμαυρη φωτογραφία, έναν καταδικασμένο έρωτα κι ένα συγκλονιστικό, στοιχειωτικό φινάλε.

Checklist εβδομάδας:

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου:

Σημείο Βρασμού: Η Σειρά (Επεισόδιο 2)

The Little Drummer Girl (Επεισόδια 5+6)
Τρίτη 16 Ιανουαρίου:

Πώς να Ανατινάξεις Έναν Αγωγό
Πέμπτη 18 Ιανουαρίου:

Έρημη Χώρα
Παρασκευή 19 Ιανουαρίου:

My FrenchFilmFestival 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *