Βιβλία

Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος – Κριτική βιβλίου

Στο βιβλίο Το αγόρι που δεν ήξερε τι θα πει φόβος, ο Γιάντζε πάσχει από αλεξιθυμία. Είναι μια εγκεφαλική δυσλειτουργία που προκαλεί δυσκολία στην κατανόηση και έκφραση των συναισθημάτων, όπως η χαρά, ο φόβος, ο θυμός. Ο Γιάντζε δεν έχει φίλους μέχρι που γνωρίζει τον Γκον ο οποίος θα τον βοηθήσει να πιστέψει στη φιλία και στην αγάπη και να νιώσει πρωτόγνωρα για αυτόν συναισθήματα. Επίσης θα συναντήσει και την Ντόρα για την οποία θα αισθανθεί τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα.

Συγγραφέας: Won-pyung Sohn

Εκδοτικός: Ιβίσκος

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ

Ένα βιβλίο για την αγάπη και τη φιλία, που μπορεί να μιλήσει στις καρδιές των νεαρών αναγνωστών. Αναφέρεται στον σχολικό εκφοβισμό αλλά και στη διαφορετικότητα. Θέματα με τα οποία, δυστυχώς, έρχονται αντιμέτωποι πάρα πολύ έφηβοι και σε πάρα πολλές χώρες.

Πώς σκέφτονται και νιώθουν τα θύματα και οι θύτες; Μέσα από την πορεία ενηλικίωσης των δύο εφήβων συνειδητοποιούμε πόσο δύσκολο είναι να εκφράζουμε όσα νιώθουμε.

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: iviskospublications

Βάλτε την παραγγελία σας με το κουπόνι manesi20 και κερδίστε έκπτωση 20%. Ισχύει για όλα τα βιβλία των εκδόσεων Ιβίσκος!


Ένα συγκινητικό βιβλίο που μας αφήνει με μια αίσθηση αισιοδοξίας. Όπως έχει γράψει και ο Χόρχε Μπουκάι «Στο τέλος όλα θα πάνε καλά και αν δεν πάνε καλά δεν είναι το τέλος». Πολλές φορές χρειάζεται να φτάσουμε χαμηλά για να μπορέσουμε να ανέβουμε ξανά στην επιφάνεια και να βρούμε τον εαυτό μας.  

Έχει αγωνία, χιούμορ και τρυφερότητα. Μία καλογραμμένη ιστορία με ενδιαφέροντες χαρακτήρες που μπορεί να διαβαστεί τόσο από παιδιά όσο και από ενήλικες.

ΤΙ ΛΑΤΡΕΨΑ

Την πρωτοπρόσωπη αφήγηση που μας βοηθάει να συνδεθούμε με τους χαρακτήρες.

ΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ

Αλήθεια, δεν βρήκα κάτι που να μου έλειψε.

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: iviskospublications

Βάλτε την παραγγελία σας με το κουπόνι manesi20 και κερδίστε έκπτωση 20%. Ισχύει για όλα τα βιβλία των εκδόσεων Ιβίσκος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *