Βιβλία

Ένα τίποτα μπορεί ν’ αλλάξει τα πάντα – Κριτική βιβλίου

Το Ένα τίποτα μπορεί ν’ αλλάξει τα πάντα του James Clear είναι ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης που δίνει έμφαση στο πώς οι μικρές, σταδιακές αλλαγές δημιουργούν σημαντικές και διαρκείς βελτιώσεις στη ζωή μας.

Συγγραφέας: James Clear

Εκδοτικός: Ιβίσκος

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ

Ένα αρκετά ενδιαφέρον βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης που μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε την καθημερινότητά μας καλύτερη. Διαβάζεται ευχάριστα και αυτά που προτείνει είναι αρκετά εύκολα στην εφαρμογή τους. Είναι χρήσιμο αν θέλουμε να βελτιώσουμε την υγεία, τις σχέσεις ή την παραγωγικότητά μας.

Ο βασικός άξονας του βιβλίου έχει να κάνει με το πώς οι μικρές ενέργειες-συνήθειες που επαναλαμβάνονται με συνέπεια μπορούν να καλυτερεύσουν τη ζωή μας. Συνδυάζει την επιστημονική έρευνα με παραδείγματα από πραγματικές ιστορίες.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του είναι ότι δεν εξηγεί απλώς τη θεωρία πίσω από τις συνήθειες αλλά προτείνει συγκεκριμένες στρατηγικές για την οικοδόμηση καλών συνηθειών και την εξάλειψη όσων δεν μας ωφελούν.

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: iviskospublications

Βάλτε την παραγγελία σας με το κουπόνι manesi20 και κερδίστε έκπτωση 20%. Ισχύει για όλα τα βιβλία των εκδόσεων Ιβίσκος!


Επίσης δίνει μεγάλη έμφαση στο ότι οι συνήθειες διαμορφώνουν την ταυτότητά μας. Ο Clear θεωρεί σημαντική την ευθυγράμμιση των συνηθειών μας με το άτομο που θέλουμε να γίνουμε. Προσδιορίζοντας τις αξίες και τους στόχους μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε συνήθειες που ενισχύουν την επιθυμητή μας ταυτότητα.

Επιπλέον τονίζει ότι είναι πιο σημαντική η διαδικασία σε σχέση με το αποτέλεσμα. Υιοθετώντας μια νοοτροπία ανάπτυξης και μπαίνοντας στο ταξίδι της αυτοβελτίωσης, μπορούμε να καλλιεργήσουμε ανθεκτικότητα απέναντι στις προκλήσεις.

Εν κατακλείδι, το βιβλίο προσφέρει πρακτικές συμβουλές για να αλλάξουμε τις συνήθειές μας και να βελτιώσουμε τη ζωή μας, είτε θέλουμε να μειώσουμε τις κακές συνήθειες, είτε να δημιουργήσουμε καλές, είτε να πετύχουμε τους στόχους μας.

ΤΙ ΛΑΤΡΕΨΑ

Το ότι οι νόμοι και οι στρατηγικές που προτείνονται είναι εύκολο να εφαρμοστούν.

ΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ

Οι συχνές επαναλήψεις των όσων έχουν ήδη ειπωθεί, που υπάρχουν στο τέλος κάθε κεφαλαίου.
Το ότι κάποια από τα παραδείγματα δεν είναι εύκολα εφαρμόσιμα από όλους τους αναγνώστες. 

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: iviskospublications

Βάλτε την παραγγελία σας με το κουπόνι manesi20 και κερδίστε έκπτωση 20%. Ισχύει για όλα τα βιβλία των εκδόσεων Ιβίσκος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *