Ταινίες-σειρές

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας από 1/2/2024

Πέντε νέες ταινίες (η μία animation) έρχονται ως ταινίες της εβδομάδας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Το Αγόρι και ο Ερωδιός

Ένα νεαρό αγόρι με το όνομα Mahito που αναζητά τη μητέρα του, μπαίνει σε έναν κόσμο που συνυπάρχουν ζωντανοί και νεκροί.

Με τις φωνές των: Σόμα Σαντόκι, Μασάκι Σούντα, Εμιόν, Γιοσίνο Κιμούρα

Σκηνοθεσία: Χαγιάο Μιγιαζάκι

Μην Περιμένετε και Πολλά από το Τέλος του Κόσμου

Ένας καταπονημένος και ανεπαρκώς αμειβόμενος βοηθός παραγωγής πρέπει να τραβήξει ένα βίντεο για την ασφάλεια στο χώρο εργασίας που παρήγγειλε μια πολυεθνική εταιρεία. Αλλά ένας συνεντευξιαζόμενος κάνει μια δήλωση που τον αναγκάζει να επανεφεύρει την ιστορία του για να ταιριάζει στο αφήγημα της εταιρείας.

Πρωταγωνιστούν: Ιλινκα Μανολάτσε, Νίνα Χος, Ούβε Μπολ

Σκηνοθεσία: Ράντου Ζούντε

Πλάνο 75

Το κυβερνητικό πρόγραμμα “Πλάνο 75” ενθαρρύνει τους ηλικιωμένους πολίτες να υποβάλλονται σε ευθανασία για να “θεραπεύσουν” μια κοινωνία που γερνάει. Μια ηλικιωμένη γυναίκα με περιορισμένα μέσα επιβίωσης και μια εργάτρια από τις Φιλιππίνες θα έρθουν αντιμέτωπες με μια επιλογή κομβική για τη ζωή τους.

Πρωταγωνιστούν: Τσιέκο Μπάισο, Χαγιάτο Ισομούρα, Στεφανί Αριάν, Γιουούμι

Σκηνοθεσία: Τσι Χαγιακάουα

Άργκαϊλ

Μια μοναχική συγγραφέας, που γράφει μυθιστορήματα κατασκοπείας για έναν μυστικό πράκτορα και ένα παγκόσμιο συνδικάτο κατασκόπων, συνειδητοποιεί ότι η πλοκή του νέου βιβλίου που γράφει αρχίζει να αντικατοπτρίζει γεγονότα του πραγματικού κόσμου.

Πρωταγωνιστούν: Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Σαμ Ρόκγουελ, Χένρι Καβίλ, Τζον Σίνα, Αριάνα ΝτεΜπόουζ, Ντούα Λίπα, Μπράιαν Κράνστον

Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον

Ύποπτος

Μια κοινωνία, με εμμονή στην εκδίκηση, επιλέγει λανθασμένα τον επόμενο στόχο της. Έτσι ένας νεαρός άνδρας πρέπει να επιβιώσει τη νύχτα, καθώς το διαδικτυακό κυνήγι μαγισσών φτάνει στην εξώπορτά του.

Πρωταγωνιστούν: Σανέιλ Κουλάρ, Λόριν Αζούφο, Νίτιν Γκανάτραι

Σκηνοθεσία: Μεγκ Ράιαν

Διαβάστε επίσης: Οι νέες ταινίες της εβδομάδας από 25/1/2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *